Om os

 

 
Bank info
 
 
Nordea
Reg 2540
Konto 7562139774
EBAN:
DK7120007562139774
SWIFT:
NDEAKKK

 

 

Webshoppen tilbyder det nyeste og hotteste indenfor især kunst og kunstartikler. Du kan nu købe kunst online til en god pris. Vi tilbyder blandt andet lærredsprint, som er reproduktion af originale værker med en lakering, som næsten får dem til at se helt ægte ud! I kunstartikler har vi alt fra blokke til stentuscher og maling, så du kan udleve dine kunstneriske drømme.
Bemærk, vores udstregede priser på produkterne, er vejledende priser.


Incado by Roholt butikken har eksisteret siden 1991 og siden dengang har forretningen blomstret. I dag rejser vi verden rundt for at finde de ting der er tidens trends, det er nødvendigt når vi netop sælger kunst, brugskunst og møbler. Det er krævende at følge med moden, men vi synes selv at med vores udvalg og konstant skiftende interiør er vi ofte med på bølgen før den rigtigt er kommet i gang.
I forretningen lægges der stor vægt på at give kunderne en oplevelse i form af vores dekorationer og udstillinger der er evigt i forandring. Vores mangeartede udvalg i brugskunst som de ofte ikke kan få andre steder, men samtidig forhandler for førende mærker såsom: House Doctor, Broste, Hübsch og mange andre. Vi har også et galleri med skiftende sortiment af forskellige kunstnere, samt vores plakater i ramme. Lærredsprint er noget vi selv producerer, med stor succes, det ser godt ud og ligner ofte originale malerier. Vi forhandler også postkort, som også kan bruges i rammer, for at give det sidste pep til din væg.
Derudover er service ikke bare et udtryk vores ansatte for at høre, men noget de rent faktisk leverer.
Som noget atypisk har vi et orangeri hvorfra der sælges haveartikler, som urtepotteskjulere, fuglebade for ikke at glemme sæsonens potteplanter og blomster.
Den del af forretningen som er bestandig, er vores kæmpe udvalg af malerlærreder og så har vi Sydjyllands største udvalg kunstnerartikler. Special indramning er vores grundsten, med over 300 forskellige rammelister til både indramning af spejle og billeder, har vi noget der passer til enhver smag. Indramningen sker med en speciel vacuumopklæbning så de ikke med tiden kommer til at krølle eller bølge.
Passepartout er noget vi har stor erfaring med i specialmål, ligesom specialmontering i ramme af f.eks. fodboldtrøjer, broderi, klinker o.l. er noget vi før har prøvet og kan klare igen til stor tilfredsstillelse.

Incado by Roholt

Smedegade 15

6700 Esbjerg

Tlf. 75 12 30 00

Mail: info@galleriroholt.dk