Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Galleri Roholt

CVR: 31871956

Smedegade 15

6700 Esbjerg

info@galleriroholt.dk

Tlf. 75 12 30 00


Betaling

MobilePayDankort + VISA/DankortVISA ElectronMasterCardVISAAmerican ExpressMaestroApple PayGoogle Pay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

  • Bank Konto overførsel 2540 7562139774
  • EAN Betaling for offentlige inst. med EAN nummer

 

(Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)
 


Levering

1-2 hverdage

Fragt omkostninger

39 kr. til pakkeshop v. køb under 350kr.

29 kr til pakkeshop v. køb over 350kr.

FRI FRAGT til pakkeshop v. køb over 1000kr.

59 kr til hjemmelevering.

10 kr ved afhentning i butikken.

 

Danmark
Vi sender med følgende partnere: 
GLS Pakkeshop: Kunstartikler, puslespil/hobby og rammer medmindre dette overstiger 20kg.
GLS Hjemmelevering: Kunstartikler, puslespil/hobby og rammer.
Fragtmand: Pakker der er for store/tunge til GLS eller kræver pallelevering. 


Norge & Sverige
Vi kan levere alle produkter i grupperne: kunstartikler og puslespil
Vi kan ikke sende rammer, verdenskort eller metalprint


Spørgsmål eller større ordrer kontakt kundeservice: info@galleriroholt.dk

NB: Hvis din pakke ikke bliver afhentet til tiden og returneret til os, vil vi skulle opkræve dig ekstra fragt for at sende pakken igen.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Vi behandler din henvendelse hurtigst muligt, behandlingstiden er 1-2 hverdage.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

B2B: Hvis varer er special bestilt hjem, gælder den normale fortrydelsesret ikke, medmindre andet er aftalt på skrift.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Behandlingstiden er 1-2 hverdage fra returneringen er modtaget.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os for varerne, tilbage (dette gælder ikke for fragten). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger. 
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Galleri Roholt
Smedegade 15
6700 Esbjerg

Tlf. 75 12 30 00


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Returpakker skal leveres i butikken. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops eller accepterer pakker stilt udenfor adressen.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Kontakt os venligst pr. mail for videre instruktioner om returnering.

Mail: info@galleriroholt.dk

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på Galleri Roholt.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Galleri Roholt.dk

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Galleri Roholt på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos
Galleri Roholt.dk således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Galleri Roholt.dk Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice.
Mail: info@galleriroholt.dk
Telefon: 75 12 30 00
Hverdage 10-17
Lørdage 10-15 

Prisgaranti

Vores prisgaranti på kunstartikler gælder op i mod specialbutikker med kunstartikler.


Købsgaranti, Pricerunner

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

For de endelige regler og vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

Vidste du, at PriceRunner er Danmarks førende tjeneste til produkt- og prissammenligninger, og at de hver måned hjælper mere end 1 million danskere med at sammenligne produkter? Sådan har det været siden 2000. Tjenesten er uafhængig og lader ikke butikker påvirke den information, du ser og nyder glæde af.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24.04.24