Kom i gang med Pouring

Floetrol er blevet mere og mere populær. 

Du kender måske allerede til produktet Floetrol. Pouring metoderne gør det muligt, at lave de smukkeste malerier.

Floetrol er et vandbaseret medie, der er beregnet til at kunne tilsættes i vandbaseret maling. Floetrol er et medie der tørrer mat op. Floetrol giver de vildeste og mest fantastiske effekter i dine kreationer. 

Dette produkt får alle slags vandbaseret akrylmaling til at flyde mere jævnt sammen - på denne måde får man mulighed for at lave de fedeste abstrakte malerier. 

Forskellige teknikker giver et hav af muligheder

Dirty pour, swirl pour, Sink stainer, og svipe pour teknikken

Dirty pour er måden hvor du blander dit maling og medie i en engangskop, bland flere forskellige farver du vælger selv hvor mange og hæld det så ud på dit lærred. 

Sink stainer metoden er den mest kendte metode at bruge dette medie med. Denne metode er der hvor man blander floetrol, akrylmaling og silicone i en kop, derefter bruger man en rist fra en håndvask til at hælde sin blanding igennem, ned på sit lærred. På denne måde skaber man fede mønster i sine kreationer og der kan laves tusindvis af forskellige udtryk og mønstre.

Swirl pour er der hvor du også blander malingen i kopper og hælder det ud på dit lærred, men der laves små cirkulerende bevægelser med hænderne, for at opnå denne fede metode.

Svipe pour er den teknik hvor man blander sin maling op med silikone og floetrol, så hælder man denne blanding på sit lærred og bruger en spartel til at trække forsigtigt henover, på denne måde opnår du fede effekter, man aldrig kan ramme to gange. 

 

Anbefalet blandings metode

Floetrol og din valgte vandbaseret maling blandes direkte sammen.

40 % akrylmaling

60 % Floetrol

Husk at blande det godt sammen hvis du ønsker en helt ensformet effekt. 

Floetrol påvirker ikke kvaliteten eller tørretiden af din maling, tørretiden afhænger dog stadig lidt af hvor tykt et lag du laver. Så dette er typisk mellem 12-24 timer. 

 

Husk vi altid anbefaler at du bruger en afdækningsplast under dine projekter da dette produkt er flydende.

 

Hvis du ønsker at blande dit medie og maling med silikone skal du kun tilsætte 6-7 dråber for at ønske effekter, rør det ikke for meget rundt for så ødelægges cellerne. Hvis du ønsker flere små celler komme til udtryk rør lidt rundt ( ikke for meget ) i malingen med en pind. Hvis du ønsker cellerne bliver lidt større lave eventuel bare et kryds i malingen med en pind.

Dit medie kan påføres med pensel, direkte fra kop, med en ruller eller en sprøjte så der findes et hav af muligheder for forskellige effekter med Floetrol. Kun fantasien sætter grænser. 

 

Floetrol kan fjernes med en god sæbevand hvis du skulle komme til at spilde lidt.

 

Overflader der kan bruges til Pouring Art

Floetrol blandingen kan bruges på blandt andet lærred, maleplader og træplader. 

 

 

God fornøjelse :)